Fodbold nyheder

Kriseramt topklub på profil-jagt

Af Stefan Lindahl

Serie A-klubben Roma har i denne sæson været i store problemer i den hjemlige liga. Det vil klubbens ledelse forsøge at ændre ved spillerkøb til januar.

14 point. Så meget dårligere er Serie A-klubben AS Roma på nuværende tidspunkt sammenlignet med sidste sæson. Kun Chievo, der er 18 point dårligere end sidste sæson, ligger under Roma i den tabel. I sommer solgte Rom-klubben målmandsprofilen Alisson til Liverpool og midtbane-dynamoerne Kevin Strootman og Radja Nainggolan til henholdsvis Marseille og Inter. Den sløje sæsonstart, der i øjeblikket placerer Roma som nummer syv med fem point om til fjerdepladsen og den sidste Champions League givende plads, får nu, ifølge mediet Corriere dello Sport, klubbens ledelse til at reagere.

Roma vil ifølge mediet forsøge at hente både Juventus-forsvareren Daniele Rugani og Schalke-dittoen Matija Nastasic i januar. Sidstenævnte, Nastasic, blev i sommer kædet heftigt sammen med ”Giallorossi”, da han før har spillet i den bedste italienske række for Fiorentina. Schalke sagde dog angiveligt nej, da Bundesliga-klubben betragter serberen som uerstattelig.

Det er ikke kun i forsvaret, at Roma vil hente forstærkninger. På midtbanen, hvor Javier Pastore i sommer kom til fra Paris Saint-Germain sammen med Steve N'Zonzi fra Sevilla, vil den vanlige topklub også hente nye spillere. Ifølge mediet nævnes Ajax-profilen Donny van de Beek, Dortmund-spilleren Julian Weigel og de, til sommer, transferfrie Hector Herrera fra Porto og Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain. Det er angiveligt småskavankerne hos Pastore og midtbane-talentet Nicolo Zaniolo, der har lokket Roma på midtbane-jagt.

Mediet spår i, at Roma vil sende offensiv-spilleren Diego Perotti afsted, hvis det rigtige bud kommer. Samtidig menes det, at Patrik Schicks gamle arbejdsgiver Sampdoria angiveligt ønsker at tilknytte den store tjekke. I dag skriver samme medie ligeså, at Roma har modtaget et 400 mio. kroner stort bud fra Tottenham på det tyrkiske offensiv-es Cengiz Ünder efter Roma afviste et bud fra samme London-klub på 260 mio. kroner. Løsningen i offensiven skal angiveligt findes i Sassuolo. Roma-træneren Eusébio Di Francesco, der tidligere var træner i Sassuolo, ønsker sin tidligere offensiv-stjerne Domenico Berardi i hovedstadsklubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik