Fodbold nyheder

Brøndby slog tandløse Hobro

Af Niels Nedergaard

Brøndby besejrede søndag aften Hobro på hjemmebane uden at imponere stort i en kamp, hvor Hobro nærmest ikke havde en afslutning på mål.

Søndag aften tørnede Brøndby og Hobro sammen på Brøndby Stadion, og det skulle vise sig at være spil til et mål.

Brøndby dominerede nemlig store dele af opgøret og skabte nogle gode muligheder. Dog blev det aldrig rigtig farligt for hjemmeholdet.

Derfor skulle der også et lidt tilfældigt mål til for at bringe hjemmeholdet i front. Bolden faldt ned for fødderne af Simon Tibbling, der ramte lidt skævt i bolden, men det var nok til at passere Jesper Rask i gæsternes mål.

Dermed var Brøndby på sejrskurs og foran med 1-0 kort før pausen. Den stilling holdt halvlegen ud.

I anden halvleg var billedet totalt det samme. Brøndby var meget på bolden og var dominerende i spillet. Desværre for hjemmeholdet manglede skarpheden bare til at afgøre opgøret endegyldigt.

Hobro var til gengæld tandløse og havde ikke haft et eneste skud på mål, da vi rundede kampens første time. Derfor blev Pål-Alexander Kirkevold blandt andet sendt på banen for at forsøge at ændre på det billede.

Selvom Hobro herefter kom en smule bedre med i kampen og kom frem til et par enkelte afslutninger, så sad man hele tiden med følelsen af, at Brøndby var i kontrol.

Til gengæld var hjemmeholdet noget uskarpe i det offensive, og derfor var stillingen fortsat 1-0 på måltavlen, da der resterede fem minutter af opgøret, selvom Mikael Uhre havde et par gode forsøg på målet.

Brøndby kunne ikke få puttet bolden yderligere i kassen, og dermed vandt Brøndby en smal sejr over Hobro på et mål af Simon Tibbling.

Med sejren rykker Brøndby endnu længere op i tabellen, mens Hobro bliver hængende i den tunge ende og nede i bunden.

Brøndby - Hobro: 1-0 (1-0)
1-0: Tibbling (44')

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik