Anders Hoppe

Wenger: Tyskland mangler Özil

Det tyske mandskab ligner et hold i krise. Nu udtaler Arsène Wenger, at tyskerne mangler Özil på holdet.
Ved VM fejlede de forsvarende verdensmestre fra Tyskland fælt. Efter den dårlige slutrunde valgte Arsenal-spilleren Mezut Özil at stoppe på landsholdet. Siden VM har tyskerne manglet gode resultater, og derfor håber Özils tidligere manager, Arsène Wenger, at playmakeren vil vende tilbage til ”Die Mannschaft”.

- Jeg tror, at tyskerne har brug for Özil og jeg håber Löw (Joakim Löw, Tysklands landstræner) kan overtale ham til at vende tilbage. Özil er en fantastisk fodboldspiller, som holdet bør bygges rundt om, udtaler Arsène Wenger til Goal.

Om den tidligere mange-årige Arsenal-manager får sit ønske opfyldt, er nok mere tvivlsomt. Efter den spillemæssige nedtur til VM, kom Özil nemlig i modvind, da han poserede til et billede ved siden af den tyrkiske præsident Recep Erdogan, hvilket udløste stor kritik i Tyskland.

I dette efterår har Tyskland taget hul på Nations League med 0-0 hjemme mod Frankrig efterfulgt af et nederlag på hele 0-3 til Holland, der ellers befinder sig i en opbygningsfase. Tirsdag aften tabte tyskerne igen, denne gang 1-2 til Frankrig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER