Tobias Tange

Sarri med sjov Klopp-anekdote

Der behøver ikke altid være dårlig stemning bag managerne i Premier League
Der er et kæmpe pres på managerne i moderne fodbold, hvor de hurtigt bliver sparket ud af managersædet, hvis ikke holdet præsterer som ønsket. Det kan også ofte betyde, at trænerne kan finde på at reagere meget kraftigt hvis det går skidt med spillet på banen.

DEr er dog også eksempler på det modsatte. Maurizio Sarri har til Corriere dello sport fortalt en noget pudsig historie om Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Anekdoten omhandler Premier League-kampen mellem Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge, og omhandler en situation der opstod 10 minutter før tid, hvor hjemmeholdet var foran med 1-0.

- Ti minutter før tid kigger Klopp på mig, og jeg forstår ikke hvorfor. Kampen er stadig igang, og jeg spørger ham “Hvorfor smiler du?” og han svarer “Jamen har du det ikke også sjovt?”, siger Sarri til Corriere dello sport og fortsætter historien

- Jeg svarer ham: “Jo meget", og han siger: “Også mig”. Og han er ved at tabe! Så scorede Sturridge, men på grund af den episode krammede vi som to gamle venner efter kampen.

ITalieneren afslørede også, at episoder som denne, er noget, som han sætter meget pris på ved fodbold i England.

- Her (I engelsk fodbold red.) er det fedt på grund af det. Jeg er sikker på, at han ville have gjort det selvom Liverpool ikke havde udlignet. Premier League er den fulde oplevelse af fodbold, det hele er forskelligt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER