Fodbold nyheder

Medie: Bale skyld i Zidane-exit

Af Tobias Tange

Bales saksesparksmål blev afgørende for, at Zinedine Zidane valgte at stoppe i klubben ifølge mediet El País.

Zinedine Zidanes exit fra Real Madrid kom pludseligt, og der har været spekuleret meget i, hvilke grunde der lå bag franskmandens beslutning. Den spanske avis El País mener nu at kende en af grundene, og den involverer Gareth Bale.

Mediet skriver nemlig, at Bale var en medvirkende årsag til den franske legendes exit. El País mener at vide, at Zidane endda var gået så vidt som at fortælle Florentino Pérez, at han ville have waliseren væk fra Bernabéu.

Zidane havde store planer for de penge, som man kunne tjene på et salg af Bale. Dem ville han nemlig bruge på at hente enten Mohammed Salah, Eden Hazard eller Harry Kane.

Det var en forespørgsel, som den kontroversielle præsident i første omgang accepterede, men senere ændrede han mening. Efter Bales saksesparksmål i Champions League-finalen vurderede præsidenten nemlig, at Bale var vigtig, fordi han præsterede i de store kampe.

Det betød altså, at Bale nu er i klubben, mens Zidane fortsat står uden job, selvom han på det seneste er blevet rygtet kraftigt til Manchester United.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik