Fodbold nyheder

Video: Hund afbrød kamp

Af Daniel Zastrojevic

Et opgør mellem Antofagasta og Universidad de Concepcion blev i weekenden afbrudt som følge af, at en hund løb på banen.

Chile og Argentina er måske de lande, der rummer mest rå, voldsom, overvældende og hysterisk passion for fodbold i Sydamerika.

Paradoksalt nok er det ofte i de lande, der rummer uanede mængder af passion, at der mange gange sker pudsige ting. Som i weekenden.

Antofagasta tog imod Universidad de Concepcion i et opgør, hvor gæsterne skulle forsøge at følge trop med Universidad Catolica, der distancerede sig på førstepladsen, efter "Los cruzados" besejrede bysbørnene fra Colo Colo med 1-0.

I opgøret i Antofagasta i det nordlige Chile løb en hund på banen i første halvleg. Det var gæsterne, der var i boldbesiddelse, da Ponce headede bolden tilbage til Benitez, der spillede bolden videre til Manriquez, inden spillet blev afbrudt. En tydeligt irriteret Camargo slog ud med armene i baggrunden over, at kampen måtte afbrydes takket være hunden.

Universidad de Concepcions Sergio Vittor gik over for at age hunden og prøvede dernæst at fjerne den. Hunden var imidlertid så kælen, at den ikke gad at forlade banen og i stedet lignede en, der kunne blive aget i 45 minutter i streg. Du kan se hændelsen nedenfor, der starter 20 sekunder inde og slutter 22 sekunder senere.


Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik