Fodbold nyheder

Ronaldo kunne være havnet i Milan

Af Stefan Lindahl

I sommer skiftede Cristiano Ronaldo til Juventus. Det er dog ifølge spansk medie ikke den første klub i Italien, der har ønsket spilleren.

Cristiano Ronaldo forlod i sommer Real Madrid efter ni år i den spanske hovedstadsklub. Den portugisiske verdensstjerne tog til Juventus i Serie A. Ifølge det spanske medie El Mundo kunne det dog sagtens være gået anderledes, hvis portugiseren sidste sommer havde ønsket at skifte.

Det spanske medie mener at vide, at AC Milan sidste sommer bød på portugiseren. Milan blev i sidste sommer overtaget af kineseren Yonghong Li, og han ville have Ronaldo. Det samme ville klubbens daværende administrerende direktør Marco Fassone, som selv ville tage sig af forhandlingerne med stjernespilleren. Ifølge mediet bød klubben 1,1 mia. kroner, og tilbød Ronaldo en meget lukrativ fem-årig aftale, men handlen blev ikke til noget, da Ronaldo efter sigende ønskede at blive i Real Madrid.

Ronaldo har i denne sæson, indtil videre, leveret tre mål og fire assist for de forsvarende italienske mestre. I går mod Napoli blev han noteret for to assist i 3-1-sejren.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik