Fodbold nyheder

Bjelland: Vigtigt med min side af sagen

Af Stefan Thomsen

Den manglende landsholdsudtagelse skuffede Bjelland, og han fortryder ikke sine udtalelser efterfølgende.

Mange danskere - inklusive hovedpersonen Andreas Bjelland - havde regnet med, at den 30-årige midterforsvarer var blandt Åge Hareides 23-mand store trup til VM-slutrunden i sommer. Det endte dog med, at landstræneren fravalgte stopperen, som ellers havde været fast mand gennem kvalifikationen på grund af skadesproblemer.

Efterfølgende udtalte Bjelland, at han ikke var så skadet som Hareide fik det til at lyde, og at den manglende udtagelse ikke kunne retfærdiggøres af hans fysiske tilstand. Bjelland fortryder i dag ikke, at han luftede sin utilfredshed i medierne.

- Nej, det fortryder jeg ikke, men når man melder nogle ting ud, så har det nogle konsekvenser, og det vidste jeg også godt, dengang jeg gjorde det. Men jeg følte, at jeg stod i en situation uden en kontrakt og havde brug for at give min side af sagen, fordi jeg skulle finde en ny arbejdsgiver. Fortælle at jeg ikke var så skadet, som der var nogen, der antog, udtalte Bjelland til Tipsbladet.

Bjelland stod på det tidspunkt uden en kontrakt, idet hans aftale med engelske Brentford var udløbet. Senere på sommeren skiftede han til FC København, som han nu er fast mand for.

- Det var vigtigt for mig at fortælle, hvordan tingene så ud fra min side i stedet for bare at tage imod de ting, der kom fra den anden side.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik