Daniel Brix

Mourinhos unloved XI

The Daily Telegraph har lavet denne startopstilling med 11 spillere, som Manchester United-manageren Jose Mourinho offentligt har kritiseret.
(5-4-1)
David De Gea:
- Han er den værste spiller til træning, fordi det er koldt og vådt. Han redder virkelig ikke meget til træning.


Antonio Valencia:
- Antonio kommer hjem fra ferie - jeg synes, at han har haft en for lang ferie. Hans kondition var ikke god, da han kom tilbage.


Eric Bailly:
- Jeg synes ikke, at han er en leder, men han er en holdspiller, en god spiller og en ærlig spiller. Det er derfor vi stadig har ham og hvorfor han kommer til at blive i Manchester United.


Chris Smalling:
- Det handler ikke kun om dem. Det handler om filosofien og mentaliteten omkring dem. Forsigtig. Forsigtig. Forsigtig. Bare en tilbageholdende attitude.


Phil Jones:
- Der er tid til, at Jones og Smalling bliver mere modige, fordi holdet gør det hele, men hvornår har de tænkt sig at give tilbage? Hvis det var mig selv, ville jeg gøre det i morgen, men nej åbenbart ikke.


Luke Shaw:
- Jeg kan ikke sammenligne ham med Ashley Young, Matteo Darmian eller Daley Blind. Jeg kan slet ikke sammenligne hans fokus, den måde han træner på, den måde, at han gør tingene på eller hans ambition med de andre.


Henrikh Mkhitaryan:
- Han startede godt i denne sæson, men hans præstationer, mål og assists er nedadgående.


Andreas Pereira:
- Andreas' udlån var en beslutning, som jeg ikke var enig i - det er ikke godt for ham. Den beslutning skuffer mig, fordi han har potentialet til at kæmpe om startopstillingen.


Paul Pogba:
- Det handler om, at han skal give sig fuldt ud. VM er det perfekte sted for ham. Han har været lukket ned den sidste måned, og han kunne ikke tænke på andet end VM.


Anthony Martial:
- Anthony har fået et barn, og efter barnet er blevet født - forresten et smukt barn heldigvis - burde han være her, og det er han ikke.


Marcus Rashford:
- I ti måneder er jeg blevet spurgt: “Hvorfor altid Lukaku? Hvorfor altid Lukaku? Hvorfor altid den spiller?”, og det tror jeg, at alle ved nu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER