Tobias Tange

Ronaldo har fysik som 20-årig

Den portugisiske superstjerne har længe været kendt for sin gode fysik, og nu viser lægetjekket i Juve, præcis hvor vild han er.
Cristiano Ronaldo har gennemført sit lægetjek i forbindelse med skiftet til sin nye italienske klub, og nogle af de tal der er kommet frem er ret utrolige. Ifølge Mirror har lægetjekket nemlig afsløret, at den portugisiske superstjerne har en fysisk kapacitet som en 20-årig spiller, på trods af, at han i februar fyldte 33 år.

Der var især tre statistikker, der viste Ronaldos utrolige fysik. For det første har han en fedtprocent på 7, hvilket er omkring tre procent mindre end den gennemsnitlige spiller. Derudover har han også en utroligt stor muskelmasse. Den ligger på omkring 50 procent, hvilket er omtrent fire procent højere end gennemsnittet.

Den tredje og sidste statistik var måske også den mest overraskende. Det var nemlig, at den portugisiske anfører var den spiller ved hele VM, der registrerede den højeste topfart på 33,98 km/t

Noget kunne altså tyde på, at der alligevel er nogle gode år tilbage i Ronaldo selvom han efterhånden ikke er helt ung længere. Han er da også blevet udstyret med en 4-årig kontrakt efter hans skifte til Juventus her til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER