Fodbold nyheder

Tre VM-spilforslag

Af Torsten Brix

Sejr til Uruguay, Marokko og Spanien…

Kamp: Egypten - Uruguay
Tip: 2
Odds: 1,53 / Unibet
Kampstart: 14:00

Det her spil er uanset om Mohamed Salah spiller eller ej, det kommer til at gøre noget ved oddset hvis han spiller, men spiller han så spiller vi stadig det her spil, seneste udmelding er at han spiller, men det er set før at man bluffer på den måde. Uruguay er alle dage et bedre hold end Egypten og de er et etableret VM-hold. Uruguay endte som nr. 2 i VM-kval i Sydamerika, tre point foran Argentina og ti point efter Brasilien. Uruguay har to klare styrker, man har i forsvaret en af verdens bedste forsvarsspillere i Godin, og han holder styr på forsvaret her, oppe foran har man Suárez og Cavani og der behøver vi vel ikke sige mere, de er garante for mål. Vi tror, at Egypten får det meget svært her.


Kamp: Marokko - Iran
Tip: 1
Odds: 2,30 / Betfair
Kampstart: 17:00

Det her er vel nok sammen med Tunesien-Panama kampen den formodeligt kedeligste kamp, men det ændrer ikke på, at der er en fin værdi her. Marokko var fremragende i kvalen og tæller man samtlige kampe de har spillet, så har de ikke tabt i præcis et år, hvor man har spillet 18 kampe. Iran gjorde det fint i deres kval. De endte som nr. 1 foran Sydkorea, men ellers er der ingen hold, der er værd at nævne fra den pulje. 10 kampe og 10 mål også ende som nr. 1 er voldsomt imponerende, men det vidner også om, at offensivt har Iran ikke meget at komme med. Iran lukkede kun to mål ind i 10 kval-kampe, men der stod man heller ikke overfor en brandvarm Ziyech, vi tror han bliver nøglen i den her kamp, da han uden sammenligning er den bedste på banen .Vi nægter at tro Iran får scoret her, og spår Marokko gode chancer til at få lavet 1-2 mål i den her kamp.


Kamp: Portugal - Spanien
Tip: 2
Odds: 2,10 / Betfair
Kampstart: 20:00

Der er naturligvis uro i den spanske trup, men så tror vi heller ikke det er værre. Spanien er et sammentømret hold, der har gjort det fantastisk hen over de seneste 10 år, og vi tror de kommer langt i år. Portugal vandt EM i 2016 og de har naturligvis høje forventninger til den her slutrunde, men når man løber ned over truppen så ligger alt på Ronaldo. Han er manden, der skal gøre det for Portugal og her har Spanien væsentlig flere strenge at spille på. Spanien bør trods uroen være stor favorit til at tage sejren her. Vi tror, at vi kommer til at se en afventende kamp, hvor ingen af holdene satser fra start, men det skal nok komme muligheder i kampen, og vi tror at langt de fleste tilfalder Spanien.

Lavet i samarbejde med www.bettingfamily.com

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik