Fodbold nyheder

Spanien fyrer landstræneren

Af Ryan Svale

Det spanske fodboldforbund har fyret landstræner, og den kommende Real Madrid træner, Julen Lopetegui få dage, før Spanien spiller sin første kamp ved VM.

Tirsdag blev Julen Lopetegui præsenteret som træner for Real Madrid efter den kommede VM-slutrunde, en nyhed det spanske fodboldforbund først fik at vide kort før det blev offenliggjort, og derfor har spanske fodboldforbund set sig nødsaget til at skille sig af med Lopetegui. Det bekræfter forbundet på et pressemøde onsdag:

- Vi er blevet nødt til at afbryde vores aftale med Julen Lopetegui. Han har været en god træner, men vi kan ikke acceptere denne opførsel, siger direktør for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, ifølge Football Espana.

- Dette (aftalen med Real Madrid, red.) er blevet gjort uden vores viden. Jeg føler mig ikke svigtet, men sådan her må det være. Hvis nogen vil tale med vores medarbejdere, skal de kontakte os. Det er helt basalt. Landsholdet er for hele nationen.

Spanien har allerede fundet afløseren for Lopetegui. Det bliver den tidligere Real Madrid-spiller Fernando Hierro, der skal agere landstræner under VM-slutrunden. 50-årige Fernando Hierro har indtil nu har været sportsdirektør for det spanske landshold.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik