Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Tobias Tange

Antoine Griezmann har taget en beslutning, United trækker sig fra flere handler med venstrebacks og så har Spanien kig på ny træner.

Atlético Madrids 27-årige angriber Antoine Griezmann siger, at han har taget en beslutning om sin fremtid, men franskmanden har afvist at afsløre hvor han vil spille i næste sæson (ESPN)

Manchester United er bakket ud af en aftale til 420 millioner for Tottenham og Englands engelske forsvarsspiller Danny Rose (Telegraph)

Manchester Uniteds 27-årige Målmand David De Gea kan være et mål for Real Madrid. Spanieren har et godt forhold til den næste Real-manager Julen Lopetegui (Mail)

Newcastles manager bliver overvejet seriøst til at overtage det spanske landshold efter Lopetegui (Northern Echo)

Newcastle bliver måske nødt til at slå deres transferrekord, hvis de vil købe Chelseas 22-årige kantspiller Kenedy. Chelsea skulle efter sigende foretrække at sælge ham i stedet for at låne ham ud igen (Chronicle)

Chelsea vil bruge op imod 250 millioner kroner for Aston Villas midtbanespiller Jack Grealish. De er villige til at leje ham tilbage til Villa Park i næste sæson, hvilket den unge englænder skulle være interesseret i. (TeamTalk)

Chelsea vil kæmpe med Juventus om at hente Atlético Madrids 27-årige montenegrinske forsvarsspiller Stefan Savic. (Sky Sports)

Napolis træner Maurizio Sarri er stadig den foretrukne afløser for Antonio Conte i Chelsea (Evening Standard)

Premier League- mestrene fra Manchester City har fejlet i forhandlingerne med Raheem Sterling om en ny langvarig kontrakt (Sky Sports)

Den nye Derby County-manager Frank Lampard vil hente Chelseas 20-årige Jay Dasilva (Mirror)

Liverpool overvejer deres målmands-muligheder efter Roma har sagt, at de ikke vil sælge den 25-årige Alisson (Liverpool Echo)

Nyoprykkede Fulham er klar til at hente to spillere fra Chelsea. Den 25-årige midterforsvar Tomas Kalas og den 24-årige playmaker Lucas Piazon. (Star)

Fulham har også budt omkring 70 millioner kroner for Swanseas 26-årige ghanesiske angriber Jordan Ayew (Sky Sports)

Den 17-årige midtbanespiller vil binde sig til Paris Saint-Germain efter der ellers har været rygter om at han skulle til Arsenal (RMC via Metro)

Manchester United er ikke klar til at møde Juventus's 450 millioner prisskilt for den 27-årige brasilianske venstre back Alex Sandro (Daily Record)

Manchester United er blevet tilbudt chancen for at hente Paris Saint-Germains italienske midtbanespiller. Den 25-årige midtbanespiller skulle efter sigende ønske at forlade Parc des Princes til sommer (Calciomercato via Mirror)

Sevillas 29-årige midtbanespiller Steven N'Zonzi siger, at han vil spille for et stort hold. Franskmanden er blevet rygtet til Arsenal. (Sun)

Burnley har budt 200 millioner for West Bromwich duoen Craig Dawson og Jay Rodríguez (Mirror)

Bournemouth vil byde 150 millioner kroner på Levantes 23-årige midtbanespiller Jefferson Lerma. ”The Cherries” håber, at de kan afslutte handlen mens colombianeren er til VM (Sun)

Nices midtbanespiller Jean-Michael Seri ønsker et skifte til Premier League til sommer. Både Arsenal og Chelsea er interesserede i at hente den 26-årige ivorianer. (L'Equipe via TalkSport)

Everton ønsker at hente Hertha Berlins 26-årige tyske venstreback Marvin Plattenhardt (Sky Sports)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik