Fodbold nyheder

Spilforslag fra LaLiga2

Af Torsten Brix

Spændende opgør fra Spanien…

Liga: Spanien, LaLiga2
Kamp: Numancia - Valladolid
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 2,30 / Unibet
Kampstart: 20:30

Analyse
Oddset her er ikke som det skal være. Der kommer helt sikkert nerver på, og der er meget på spil der potentielt kan gøre kampen meget låst. Vi så alle fire playoff-kampe og sidder tilbage med flere forskellige indtryk, der alle gør, at det her ikke bliver en målfattig kamp.

Numancia
De sejler mildest talt defensivt. I deres seneste kamp mod Zaragoza har vi aldrig set et hold brænde så mange chancer, og den kamp kunne snildt være endt 6-2 til Zaragoza. Offensivt virker Numancia forholdsvis skarpe, de har ikke en decideret målscorer, det er hele holdet der skal lave målene for dem, Numancia har scoret i deres seneste seks kampe.

Valladolid
Valladolid var en stor overraskelse for os. De har virkelig imponeret over deres to kampe mod Gijon, hvor man sidder tilbage med en klar fornemmelse og den er “hold nu ferie hvor er Mata dygtig” - han er Vallodolid og ligaens klare topscorer og blevet solgt til Getafe. Et godt spil her kunne også være at han scorer for han sparker bare alt ind lige i tiden. Defensivt står Valladolid udmærket, det er langt fra imponerende men de står godt og vi har dem som favorit til at gå videre her.

Konklusionen må være at ingen af holdene er imponerende defensivt, men offensivt står det godt til for begge hold. Vi tror på en målfest her og at Valladolid ender med at spille LaLiga i næste sæson.


Lavet i samarbejde med bettingfamily.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik