Fodbold nyheder

Spilforslag: Danmark vinder luftkrigen

Af Torsten Brix

Indkast.dk har fundet en lille fidus til Danmarks første VM-kamp.

- Nu kan vi i træningen blive langt mere detaljeorienteret frem mod kampen mod Peru…

Sådan sagde Thomas Delaney til Ekstra Bladet, kort tid efter Danmark slog Mexico med 2-0. Gad vide, hvad disse detaljer bliver, men sikkert er det, at den tidligere landsholdsspiller Brian Priske er blevet sat på opgaven med at finde svagheder ved Peru på standardsituationer.

Ingen tvivl om at det danske hold har nogle gigantiske muligheder i deres VM-åbningskamp, og Indkast.dk spår faktisk, at Åge Hareides tropper kan score på hovedstød i kampen.

Da Sverige i lørdagens kamp spillede målløst imod Peru, havde svenskerne et stor overtag i luftrummet – ikke mindst fordi Peru i startopstillingen havde en gennemsnitshøjde på blot 178,8 cm.

I midterforsvaret startede Christian Ramos og Alberto Rodríguez, som end ikke trækker denne gennemsnitshøjde op, og det burde det danske hold kunne udnytte. Hos 888sport kan man få gode odds på flere stærke hovedstød-spillere.

Andreas Cornelius giver odds 7,5 som første målscorer og odds 3,85 på at score i kampen, mens de to forventelige danske centrale forsvarsspillere – Simon Kjær og AC – giver odds 25 som første målscorer og odds 12 til at score i kampen. Det, synes Indkast.dk, faktisk er et rigtig godt odds.

Kampen spilles på lørdag kl. 18 og kan ses på TV2.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik