Fodbold nyheder

Laudrup skal med til VM

Af Jonas Kollerup

Michael Laudrup skal med til VM i Rusland, hvor han vil få en ekspertrolle.

”…Og så skyder han. Nej, han venter. Jaaa, Michael Laudrup! Det ér genialt, det der!”

De fleste landsholdsfans ved formentligt godt, at citatet stammer fra VM i 1986 i Mexico, hvor Danmark ramlede sammen med Uruguay. Michael Laudrup læste spillet som få andre, fandt modstandernes svagheder og var genial .

Men ved sommerens VM-slutrunde i Rusland kan Michael Laudrups fodboldintelligens igen komme fodbold-Danmark tilgode, for Laudrup skal være fodboldekspert for TV 2 under turneringen. Det meddeler TV2 Sporten.

- Vi brugte Michael Laudrup ved EM i Frankrig i 2016, og når han lavede sine analyse af kampene, kunne man klart og tydeligt mærke, at Michael har spillet og trænet på allerhøjeste niveau. Han har en ekstraordinær indsigt i fodbold på den største scene, og så er han samtidig god til at formidle, lyder det fra TV2.

Laudrup vil komme til at arbejde sammen med den velkendte landsholdskommentator Flemming Toft, og Toft ser også meget frem til igen at samarbejde med geniale Laudrup.

- Det er altid en fornøjelse af være tæt på Michael og hans meninger. Han har selv prøvet det hele på absolut topplan, han har en præcis analyse, og han er værdsat, ikke kun i Danmark, men i hele verden, siger tidligere landsholdskommentator for TV2 Flemming Toft.

Selv siger Michael Laudrup om slutrunden, at han glæder sig over igen at have et dansk fodboldlandshold med, og at han spår landsholdet gode muligheder for avancement:

- Jeg tror på et godt dansk resultat. Der er gode chancer for at gå videre fra gruppespillet. Dels fordi vi har et rigtig godt hold, og dels fordi lodtrækningen og kampprogrammet ser fint ud, siger Michael Laudrup.

Aftalen mellem Michael Laudrup og TV2 lyder, at Laudrup først skal i arbejdstøjet "når VM for alvor spidser til". Det betyder, at Laudrup først skal agere ekspert ved semi-finalen og finalen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik