Fodbold nyheder

City slår VM-rekord

Af Tobias Tange

Manchester City har 17 spillere med til VM, hvilket er en ny rekord. Den tidligere var Arsenal med 15 i 2006.

Manchester City har slået en hel bunke rekorder i denne sæson, hvor de blandt andet har fået flest point i en Premier League-sæson, men nu har de altså slået en VM-rekord også. De har nemlig slået rekorden for flest spillere udtaget til en VM-slutrunde med 17 spillere. Det skriver Manchester Evening News i dag.

Premier League-vinderne har flest spillere med i den engelske trup og den brasilianske trup, hvor de til begge trupper har bidraget med fire spillere.

Det store antal spillere kunne spille en rolle på næste sæsons Premier League, da mange af deres spillere ikke vil få samme mulighed for at hvile sig hen over sommeren, men de skal i stedet i spil for deres landshold.

Klubben med næstflest spillere til slutrunden er Real Madrid, som har 16 spillere med. De andre engelske klubber er også godt repræsenterede, og Tottenham bidrager således med 12 spillere, mens ”De røde djævle” fra Manchester har 11 spillere med til slutrunden, og både Arsenal og Liverpool sender syv mand afsted.

Både Real Madrid og Manchester City har slået den tidligere rekord for spillere til VM. Tidligere var rekordholderne Arsenal, som til slutrunden i 2006 havde 15 spillere med.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik