Fodbold nyheder

Spil: Manchester-derby

Af Martin Madsen

Der er lagt op til duel mellem de to Manchester-klubber i eftermiddag samt en duel mellem de holds managers.

Søndagen er afsat til rundens helt store opgør i den engelske Premier League. Det er Manchester United mod Manchester City. Det er duellen mellem Jose Mourinho og Pep Guardiola. Det er sågar også førstepladsen mod andenpladsen. Og for at gøre kampen lidt mere interessant, så får du her Indkast.dks spilforslag.

Kigger vi statistisk på de to hold, så er Manchester City ubesejret i de sidste 23 kampe, hvor af de har vundet de 13 af dem. Hjemmeholdet, Manchester United, har derimod vundet deres seneste fire kampe, og de har ikke spillet uafgjort i de sidste syv. Begge hold er garant for mål, da City har scoret minimum et mål i de forgange 20 kampe, mens United har gjort det i de sidste fire.

Så vi kan udlede, at der kommer mål her sidst på eftermiddagen, så vi vælger her på redaktionen at spille på over 2,5 mål i kampen til odds 1,80 hos Danske Spil.

Nu da det er en topkamp vi skal være vidne til, så kan et special spil være sjovt at kigge på. De to hold plejer at spille hårde og intense kampe. Det kan give anledning til relativt mange kort. Tror du på det, så giver det odds 2,00 hos Danske Spil på over 5,5 antal kort. Det kunne måske være værd at overveje?

City er favorit i kampen, da de indtager førstepladsen med flot fodbold. En udebanesejr kan spilles til odds 2,20 hos Danske Spil, mens en hjemmebanesejr giver 3,30 igen. Så der er noget for en hver smag. Her på Indkast.dk går vi som sagt med over 2,5 mål i derbyet.

Kampen spilles klokken 17:30 i dag, og du kan se den på TV3 Max.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik