Martin Madsen

Spil: Valencia - Celta Vigo

Den sene kamp i La Liga i aften står mellem Valencia og Celta Vigo.
Topholdet Valencia tager hjemme på Estadio de Mestalla imod danskerklubben Celta Vigo i lørdagens sene kamp, som plejer at have et godt tag på hjemmeholdet. Valencia er placeret på andenpladsen inden opgøret, så en sejr er påkrævet, hvis man vil holde trit med førerholdet Barcelona. Celta Vigo er derimod nummer ti i den spanske liga med tre point op til sjettepladsen, som giver adgang til europæisk fodbold næste sæson. Så de har også brug for point i aftenens kamp.

Mange spiludbydere har Valencia som favorit grundet deres flotte sæson. Celta Vigo har spillet flot i år mod topholdene, så et uafgjort resultat i aften kunne godt forekomme. Det får du til odds 3,90 hos Danske Spil. De sidste tre kampe Valencia har spillet er endt med under 2,5 mål. Det virker usandsynligt med to så velspillende hold, så det modsatte er nok værd at smide en skilling efter til odds 1,52 hos Danske Spil.

Vi vælger her på Indkast.dk at sige, at der kommer over 2,5 mål i kampen til det føromtalte odds 1,52 og begge hold kommer på måltavlen til odds 1,48.

Kampen kan ses i aften fra 20:45 på Eurosport 2.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER