Fodbold nyheder

Spil: FC København - FC Sheriff

Af Martin Madsen

I aften skal FCK vinde hjemme i Telia Parken, hvis den skal stå på europæisk fodbold til foråret.

I aften har de forsvarende danske mestre brug for en sejr over FC Sheriff, hvis de vil fortsætte med at spille med om Europa League-trofæet. Det omvendte opgør tidligere på sæsonen endte med en nulløsning mellem de to mandskaber. Det var en kamp, som københaverne dominerede. Det gjorde de dog ikke i weekenden, hvor det blev til et nederlag på 1-3 til FC Nordsjælland, så i hvilken forfatning de kommer ud til kampen med er svær at spå om, da holdet fra hovedstadet har været svingende i år.

FC Sheriff kan nøjes med et point i aften for at gå videre fra gruppen, så hjemmeholdet skal frem og lave mål. Tror man på en FCK-sejr, så giver det odds 1,70 hos Danske Spil. Her på Indkast.dk tror vi på en kamp med få mål, så vi vælger at sige, at der kommer under 2,5 mål i kampen. Det giver odds 1,65 hos Danske Spil. Grunden til vi tror på få mål, er, at Sheriff har gjort det fint på udebane i Europa League i år med blandt andet at spille 0-0 i Zlin samtidig med FCK har været svingende ude i Europa i år.

Vi håber selvfølgelig det bedste for de danske klubhold herinde på Indkast.dk. Kampen sparkes i gang klokken 19:00, og du kan se kampen på 6'eren.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik