Fodbold nyheder

Spil: Real Madrid - Dortmund

Af Martin Madsen

Dortmund skal sikre sig tredjepladsen i gruppen i aften mod Real Madrid, hvis den skal stå på Europa League til foråret. Det kræver en sejr på Bernabéu.

Real Madrid er sikker på at gå videre via andenpladsen i gruppe H, som føres af engelske Tottenham. Tyske Dortmund skal vinde i aften i den spanske hovedstad, hvis de vil være sikker på europæisk fodbold i Europa League til foråret.

Cristiano Ronaldo er altid garant for mål i Champions League, hvilket han får god mulighed for at lave igen i aften grundet hjemmebanefordelen. Han vil sikkert også gøre alt for at udbygge sin føring som topscorer i Champions League. Har man tiltro til den portugisiske stjerne, så kunne man spille ham til at putte bolden i kassen i begge halvlege til odds 4,25 hos Danske spil.

Hvem vinder så kampen? Dortmund har den fordel, at Madrid-klubben er sikkert videre inden kampen, så de kunne måske tage lidt let på det. På den anden side er det et hjemmepublikum, der kræver flot spil og en sejr. Så der er lagt op til en seværdig kamp i aften. 1-tallet giver odds 1,38 hos Danske Spil, mens en sejr til udeholdet giver odds 7,50. Her på Indkast tror vi på, at Real Madrid vinder i aften grundet hjemmebanen, og de vil fortsætte den gode stime modsat den dårlige hjemme i La Liga. Dortmund er ikke godt kørende i Bundesligaen eller i Champions League, så vi anbefaler, at du spiller på en sejr til den spanske "Kongeklub".

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik