Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Martin Madsen

Spil: Bayern München - PSG

Der er topkamp i Champions League i aften, når Bayern München tager imod Paris Saint-Germain i Champions League.
I aften spilles der topkamp i Champions League-gruppe B mellem Bayern München og Paris Saint-Germain, hvor begge hold er sikre på at gå videre til forårets knald og fald kampe med det franske hold som gruppevinder medmindre de taber med fem mål i dag. Det omvendte opgør tidligere i år endte med en 3-0 sejr til det franske storhold, som også blev sidste kamp for Carlo Ancelotti i spidsen for de forsvarende tyske mestre.

I aften mødes de så igen på Allianz Arena i München, hvor det er revanche tid for Jupp Heynckes' mandskab. Der er lagt op til en spændende kamp med seværdigt fodbold, hvor begge holds stjerner skal spille op til deres bedste for at trække sig sejrrigt ud af kampen.

Vi forventer her på Indkast.dk en brag af en kamp, hvor begge hold kommer på måltavlen til odds 1,40 hos Danskespil. Hvem der vinder kampen er svær at spå om, da det er to velspillende hold, der mødes i aften. PSG har dog maksimum point efter de første fem kampe samt en målscore på 24-1, så de kunne sagtens fortsætte sejrsstimen i aften, hvilket giver odds 2.80 hos Danske spil.

Kampen kan ses i aften klokken 20:45 på TV3+.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER