Fodbold nyheder

Bayern slog sikkert Anderlechts ti mand

Af Jacob Bøgen Clausen

Bayern München kom i overtal efter 11 minutter, og kørte sikkert sejren hjem mod Anderlecht.

Hvis ikke Anderlecht i forvejen skulle på en svær opgave i München mod Bayern, så blev den det hvert fald efter blot 10 minutter, hvor Sven Kums frarøvede Robert Lewandowski en åben mulighed ved at rive ham ned i feltet. Det takserede dommer Paolo Tagliavento til et straffespark og rødt kort.

Det forvandlede polakken selv på sikker vis, og så var Bayern på vej mod tre sikre point hjemme på Allianz Arena.

Selvom de rødklædte sydtyskere efter udvisningen havde alle muligheder for at buldre frem med Franck Ribery, Arjen Robben, Thiago, James Rodríguez, Lewandowski og hvad ellers offensiven kunne mønstre af stjernenavne, så udeblev de store chancer faktisk i første halvleg.

Det blev der ændret på efter pausen, da Thiago kunne gøre det til 2-0 med en lille halvtime igen. Den elegante spanske midtbanespiller gjorde en god figur, mens makker Corentin Tolisso også viste glimrende prøver på, hvorfor Bayern købte ham i Lyon forud for sæsonen.

Bayern skabte en del mere efter 2-0-målet, men det blev ikke til nogen målfest, som man før har set på Allianz Arena. Joshua Kimmich lukkede og slukkede i overtiden efter en god aflevering fra Jerome Boateng, og de tyske mestre lægger derfor ud med en sikker 3-0-sejr, inden PSG venter i næste runde.

FC Bayern München – Anderlecht 3-0 (1-0)
1-0: Robert Lewandowski (Straffespark) (12)
2-0: Thiago (65)
3-0: Joshua Kimmich (90)
Rødt kort: Sven Kums (11)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik