Jonas Kollerup

Crystal Palace henter Ajax-talent

Crystal Palace-manager Frank de Boer bliver genforenet med ung forsvarsspiller hentet i Ajax.
Det blev til 93 førsteholdskampe og tre mål for den 20-årige forsvarsspiller Jairo Riedewald hos talentfabrikken Ajax, før han nu skifter til engelske Crystal Palace. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed bliver Riedewald forenet med sin gamle træner fra Ajax, Frank de Boer, som ligeledes er ny mand i Crystal Palace.

- Jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og derefter få chancen for at komme ud på træningsbanen og blive klar til den nye sæson, lyder det energisk fra Jairo Riedewald til klubbens hjemmeside.

- Premier League er fantastisk udfordring, og det er en fantastisk mulighed for at arbejde under Frank de Boer endnu engang, efter at have arbejdet med ham i Ajax.

Også for Frank de Boer er det et glædeligt gensyn med en spiller, han har stort kendskab og tiltro til fra sit tidligere job i Ajax.

- Jairo Riedewald er en spiller, jeg kender godt(…) jeg er glad for, at han nu slutter sig til os i Crystal Palace. Han vil blive en rigtig god tilføjelse til vores hold. Jairo er en ung spiller, men han har allerede massere af erfaring. Jeg ved, at han ser frem til at spille i Premier League.


Hollandske Jairo Riedewald skifter for ca. 67 millioner kroner og har fået en fem-årig kontrakt.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER