Simon Henneberg

Modstander: Bendtner arbejder ikke hårdt

Rosenborg møder i aften irske Dundalk i Champions League-kvalifikationen. Irerne har ikke meget tilovers for Nicklas Bendtners arbejdsærgerrighed.
Der er i aften Champions League-kvalifikation på menuen rundt omkring i Europa. Blandt andet skal norske Rosenborg med danskerne Mike Jensen og Nicklas Bendtner spille ude mod irske Dundalk. Som altid søger en klub at scoute modstandernes spillere, og Dundalk er ingen undtagelse. Der er dog sket det, at klubbens scout har tabt sine papirer på gaden, hvorefter de er røget på internettet. Det beretter norske VG, som tilmed udmelder, at ægtheden af papirerne er bekræftet af Dundalk.

Artiklen fortsætter under billedet…



Der står blandt andet i papirerne, at Nicklas Bendtner mangler fart, og at han ikke løber i bagrummet af forsvarsspillerne på grund af den måde, som Rosenborg spiller på. Og så står der ikke mindst, at man regner Bendtner for værende ikke-hårdtarbejdende, og at de derfor kan bygge spillet op fra forsvaret af.

Der er dog også gloser, der om ikke direkte så i hvert fald indirekte roser danskeren. Dundalks observationer går på, at nordmændene gør meget for at bygge spillet op omkring Bendtner, og at de derfor kan ødelægge meget af deres spil, hvis de kan sørge for, at den danske angriber ikke får bolden.

Kampen mellem Dundalk og Rosenborg er holdenes første opgør af to i bestræbelserne om at komme til tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Kampen begynder 20.45.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER