Tim Larsen

Vidste du om... Hakan Calhanoglu

Den tyrkiske frisparkskonge bliver bare bedre og bedre.
- at han blev født i Mannheim i Tyskland i 1994, men altid har ønsket at spille for Tyrkiet, hvor hans forældre er født.

- at han spillede i den lokale klub Waldhof Mannheim i otte sæsoner, inden Karlsruher SC hentede ham som 15-årig. Hans gennembrud kom som 18-årig, hvor HSV hentede ham.

- at han scorede 17 mål i 36 divisionskampe, mens han var lejet ud tilbage til Karlsruher. Derfor hentede HSV ham tilbage, og han var med 11 scoringer med til at sikre klubben overlevelse i 2013.

- at han i sin første sæson for Bayer Leverkusen scorede otte mål.

- at han scorede flest mål direkte på frispark i Bundesligaen i både 2013/2014 og 2014/2015, og han bliver ofte nævnt, når man snakker om de bedste frisparksskytter i verden.

- at en af hans favoritmål på frispark blev scoret på Manuel Neuer i maj 2015, og at han derefter udtalte: "Når man kan score mod verdens bedste målmand, så er det lidt federe".

- at han bærer trøje nr. 10, fordi det bringer ham held og er hans yndlingstal. I hans første sæson i Karlsruher havde han nr. 32, og scorede ingen mål. I sæsonen efter fik han nr. 10 og scorede 17 mål og lagde op til 15.

- at i 2017 skiftede han til AC Milan, hvor han fik trøje nr. 10 som Gianni Rivera, Ruud Gullit, Dejan Savićević, Zvonimir Boban, Rui Costa og Clarence Seedorf tidligere har båret.

- at i sæsonen 2019/20 lavede han ni Serie A-mål for AC Milan, hvilket kun blev overgået af Ante Rebic og Zlatan Ibrahimovic.

- at i sommeren 2021 lavede han det forbudte skifte imellem AC Milan og Inter.