Fodbold nyheder

Koeman:
Afventer nyheder om Alderweireld

Af Kasper Duelund Jensen

Der er i øjeblikket et kompliceret transferspil igang om Toby Alderweireld. I Southampton mener man dog at have sit på det tørre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det så i går ud til, at Tottenham Hotspur var nået til enighed med Atlético Madrid om en handel, der skulle bringe Toby Alderweireld til White Hart Lane.

Efterfølgende er der dog opstået komplikationer, og disse bekræftes nu af Southampton-manager, Ronald Koeman. Den hollandske manager fastholder, at "The Saints" har førstehåndsret på at købe den belgiske midtstopper.

- Det der nu er kommet ud i pressen er sandt. Southampton har underskrevet en købs-option på spilleren, og Atlético Madrid forsøger at betale optionen tilbage. Så vidt vi ved, så er dette dog sket for sent, og jeg ved ikke, hvad der er sket med Tottenham, udtaler Koeman ifølge goal.com og fortsætter:

- Les Reed (Southamptons administrerende direktør, red) arbejder på situationen, og jeg venter på flere nyheder om Toby.

26-årige Alderweireld tilbragte sidste sæson hos Southampton på en lejeaftale. I denne skulle klubben fra det sydlige England have sikret sig en købs-option på ca. 71 millioner kr.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik