Fodbold nyheder

NRGI Arena bliver til Ceres Park

Af Jonas Knudsen

AGF skal ud og kæmpe for oprykning i foråret, og nu får de opbakning fra en gammel, gammel legekammerat i form af Ceres-bryggeriet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bryggeriet Ceres, nu en del af Royal Unibrew, vender efter nogle års fravær tilbage som den helt store hovedsponsor i AGF. Således meddeler klubben og Royal Unibrew i dag, at bryggeriet kommer tilbage på maven af AGF-spillerne og navngiver et tribuneafsnit på klubbens stadion. Sidst men ikke mindst kommer de fra sommer til at lægge navn til hele det nuværende NRGI Arena.


Således kommer AGF's hjemmebane til at ændre navn til Ceres Park, og det glæder både Royal Unibrew og AGF.

- Ceres Bryggeriet, Aarhus og AGF hører uløseligt sammen. Ceres har en lang historie i byen, og det ønsker vi at manifestere med den nye aftale, der rummer mange spændende perspektiver. Det gælder ikke kun på fodboldbanen, hvor vi naturligvis håber, at vi med vores opbakning kan være med til at føre AGF tilbage til Superligaen, men også i forhold til koncerter og andre store events, som Aarhus Elite i fremtiden vil afholde. Kigger vi et par år frem, skal Aarhus være Europæisk Kulturhovedstad, og aftalen skal også ses i det lys. Vi ønsker at være en aktiv del af sporten og kulturen i byen i mange år frem, og det understreger vi med det nye samarbejde med AGF, siger Freddy Larsen, sponsor- & eventchef i Royal Unibrew, inden AGF-lejren stemmer i.

- Med den nye aftale sender Royal Unibrew et stærkt signal til hele Aarhus. Vi er stolte over, at AGF, vores faciliteter og vores brand spiller en så central rolle i deres strategi, og at vores platform i så stor udstrækning skal bruges til at promovere og sælge deres produkter. Både AGF og Royal Unibrew har store ambitioner for samarbejdet, og vi ser frem til at skrive nye, spændende kapitler i vores fælles historie. For fans, tilskuere og koncertgængere er det også en skelsættende aftale, og den vil styrke det fællesskab og sammenhold, der kendetegner AGF, siger AGF's kommercielle direktør, Jørn Klinge

Det er fjerde gang, Ceres kommer til at pryde maven på AGF's hvide spillertrøjer.

Ceres-øllen er stadig en populær øl i Aarhus, selvom den siden 2008 ikke er blevet brygget i den jyske hovedstad. Siden da er øllen blevet brygget på Albani og Faxe-bryggerierne, som er en del af Royal Unibrew-samarbejdet.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik