Rasmus Arvad Christensen

Nye problemer i United: Ten Hag og stor United-stjerne taler ikke sammen

Nu skulle der angiveligt være nye problemer i Manchester United.

Manchester United har i øjeblikket gang i en rodet sæson. 

Den engelske storklub formåede ikke at spille sig videre fra Champions League-gruppespillet, og befinder sig derudover på en sjetteplads i Premier League, hvor klubben har tabt ti ud af sæsonens 26 kampe.

Inden weekendens Premier League-kamp mod Fulham, havde United vundet seks ud af de seneste syv kampe, og var ubesejret siden 30. december, og derfor var det skuffende, at United måtte gå fra banen med et nederlag.

Og nu ser det ud til, at der er nye problemer i den engelske storklub. 

Mediet The Sun melder i hvert fald, at Marcus Rashford og United-træner, Erik ten Hag, ikke skulle være på talefod, efter Rashford tilbage i januar blev set på en natklub i Belfast, og dernæst missede en United-træning.

Mediet skriver yderligere, at United-staben angiveligt skulle frygte, at forholdet mellem Marcus Rashford og Erik ten Hag endegyldigt er brudt sammen, og ikke kan reddes igen.

Marcus Rashford har foreløbigt ikke gang i sin bedste sæson i United-trøjen, da englænderen har haft svært ved at finde vej til netmaskerne i denne sæson. Det er indtil videre blot blevet til fem scoringer og seks oplæg i sæsonens 31 kampe.

Det er noget af en kontrast i forhold til sidste sæson, hvor Rashford leverede 30 mål samt 11 oplæg i 56 kampe for Manchester United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER