Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mohammed Sayegh

Mourinho om Portugal: Det lugtede ikke godt

José Mourinho fulgte med, da Portugal spille sine kampe ved EM og han erkender, at Portugal ikke var fantastiske.

Portugal spillede ikke noget godt EM og kritikken er haglet ned over specielt træner Roberto Martinez for at spille Cristiano Ronaldo igen og igen. José Mourinho mener dog, at Portugal var det hold, som udviklede sig mest under turneringen - selvom det ikke lugtede godt.

-Der er altid frustration når du føler, at du kunne have gjort det bedre. Holdets potentiale er skyhøjt og jeg var ikke forkert på den, da jeg sagde, at Portugal, Frankrig og England var favoritter. To af dem er med i semifinalerne nu, fortæller Mourinho og følger op på Spanien:

-Spanien er den største overraskelse for mig. Holdet har udviklet sig og de virker som et helt nyt hold. For mig er Spanien det hold, som spiller bedst og som har spillet bedst gennem hele turneringen.

-Portugal er ikke fantastiske selvom de kom til kvartfinalerne. Vi forventede mere. Jeg var på stadion til Portugla-Kroatien (venskabskamp) og det lugtede ikke godt. Jeg fik ikke nogen god fornemmelse. Under EM var Portugal det hold, som udviklede sig mest, men vi overbeviste ikke.

-Det her er ikke slutningen på Portugal. Der var ikke meget fremskridt i holdet, men et ungt hold - udover de to veteraner (Ronaldo & Pepe) - og med et hold med mange år forude, så er VM kun lige rundt om hjørnet.

Portugal krydsede klinger med Frankrig i kvartfinalen og tabte i straffesparkskonkurrence.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER