Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Messi lagt for had: Fans laver ring om hans trøje og hopper på den

Lionel Messi blev mødt med had og foragt i Mexico, hvor fans af Monterrey ikke var tilfredse med at se den argentinske troldmand i det mexicanske.

Natten mellem onsdag og torsdag måtte amerikanske soccer-fans se skuffet til, da Inter Miami tabte 3-1 til Monterrey i CONCACAF Champions League - Nord- og Mellemamerikas svar på Champions League. 

Første opgør mellem de to hold endte 2-1 til mexicanerne i Florida. 

Under hele kampen torsdag nat dansk tid blev Messi buhet af Monterreys fans, mens der også blev sunget sange om, at Messi spiste godt, og det måske med god grund fra mexicansk side. 

Til VM i Qatar i november 2022 spillede Argentina nemlig mod Mexico, hvor Messi og kompagni vandt 2-0. 

Efter kampen blev Messi set med en mexicansk trøje på gulvet i omklædningsrummet, som han trådte på. 

Højst sandsynligt ved en fejl, men ikke i mexicanske fodboldfans' øjne. 

Til kampen mod Monterrey i CONCACAF Champions League var mexicanske fans i det sure hjørne og lavede en stor ring om argentinerens trøje, som man trådte på. 

Helt grundlæggende er der gnidninger mellem Argentina og Mexico i fodboldregi.

Til VM i Qatar var der i begyndelsen af turneringen uroligheder mellem argentinske og mexicanske fans, som imidlertid blev håndteret lynhurtigt af det lokale politi i Qatar.

Flere gange har der været stikpiller sendt mod Mexico fra Argentina om blandt andet, hvem der på mest passioneret vis går op i fodbold, og hvem der er bedst på banen i landsholdsregi og på klubplan.

Det var ikke kun Messi, der blev modtaget med had i Monterrey - det skete også for Miamis træner Tata Martino, der stod i spidsen for Mexico under VM-slutrunden i Qatar, hvor man skuffende røg ud allerede i gruppespillet, efter man tabte til Argentina og Polen.

Du kan se, hvordan Monterreys fans lavede en ring om Messis trøje og hoppede på den til mexicansk festmusik: 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER