Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Messi-effekten: Kalder CL-profiler små drenge efter Messi-møde

NY Red Bulls' 20-årige nordmand Dennis Gjengaar siger, at det var stort at stå over for Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi, men at det ikke var det samme som at dele grønsvær med Lionel Messi.

Lionel Messi er braget ind på den amerikanske fodboldscene med manér. 

Flere store celebrities og stjerner har været inde at se Leo på Chase Stadium i Miami, og de amerikanske seertal ryger i vejret, hver gang den argentinske stjerne spiller. 

I weekenden mødte New York Red Bulls canadiske Toronto FC i New Jersey. 

Red Bull-klubben vandt 3-0 over canadierne, og den 20-årige norske målscorer og wing Dennis Gjengaar udtalte efter kampen, at det var stort at stå over for Torontos italienske duo Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi.

Det var imidlertid ikke lige så stort som at stå over for Lionel Messi. 

Gjengaar blev spurgt, hvordan det var at score foran store spillere som Insigne og Bernardeschi, hvortil nordmanden svarede: 

- Det er altid stort at spille mod store spillere, men efter at have spillet mod Messi, virkede de som små drenge, sagde Gjengaar til New York Red Bulls' Youtube-kanal. 

Gjengaar og NY Red Bulls mødte i sidste måned Messi i Florida i et opgør, hvor argentineren og Inter Miami vandt 6-2.

Den tidligere Napoli-profil Insigne og ex Juventino Bernardeschi spillede henholdsvis 30 og 31 kampe i CL mellem 2013 og 2022.

Insigne lavede 11 mål og 2 assists, mens Bernardeschi stod noteret for 2 mål og 8 assists.  

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER