Rasmus Arvad Christensen

Medie: Succestræner siger ja til jobbet som Liverpool-træner

Liverpools jagt efter en erstatning for Jürgen Klopp kan angiveligt snart være forbi.

Den tyske Liverpool-træner, Jürgen Klopp, stopper som træner for den engelske storklub efter denne sæson, og derfor er Liverpool i fuld gang med at finde en erstatning for tyskeren.

Xabi Alonso har angiveligt længe været Liverpools førsteprioritet, men den spanske træner har afvist den engelske storklub, og fortsætter som Bayer Leverkusen-træner i næste sæson.

Navne som Julian Nagelsmann, Roberto De Zerbi og Rúben Amorim har også været sat i forbindelse med jobbet som Liverpool-træner, og ifølge flere meldinger, skulle sidstnævnte Amorim i øjeblikket være Liverpools topprioritet.

Og nu er der angiveligt gode nyheder til Liverpool.

Ifølge den portugisiske avis Correio da Manha skulle Rúben Amorim, der i øjeblikket er træner for Sporting Lissabon, være klar til at acceptere jobbet som Liverpool-træner, hvis han bliver tilbudt jobbet.

Mediet skriver yderligere, at Amorim er klar over, at han er en af hovedkandidaterne til at erstatte Klopp, og at han sandsynligvis ikke vil kunne modstå interessen fra Liverpool. 

39-årige Rúben Amorim har stået i spidsen for Sporting siden marts 2020, og har i sin tid som Sporting-træner vundet fire trofæer med klubben.

I denne sæson befinder Sporting sig aktuelt på førstepladsen i den portugisiske liga, og er derudover i semifinalen i den portugisiske pokalturnering.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER