Rasmus Arvad Christensen

Medie: Premier League-klub vil smadre transferrekord for brandvarm angriber

West Ham er angiveligt villige til at smadre klubbens transferrekord for at skrive kontrakt med Dominic Solanke.

West Ham er i øjeblikket inde i en svær periode, hvor London-klubben i de seneste otte kampe er gået fra banen uden en sejr.

Det ser dog fortsat fornuftigt ud for West Ham, hvis man kigger på Premier League-tabellen, da klubben aktuelt befinder sig på niendepladsen. 

West Ham har dog kun scoret 36 mål i sæsonens 25 Premier League-kampe, og derfor skulle klubben også være interesseret i at forstærke offensiven ved at skrive kontrakt med en angriber til sommer.

Denne angriber kunne angiveligt blive Bournemouths engelske stjerneangriber, Dominic Solanke.

Ifølge mediet Football Insider skulle West Ham nemlig have genoplivet deres interesse for englænderen, og skulle efter sigende være parat til at bruge mange penge på at hente ham til klubben.

Mediet melder i hvert fald, at West Ham skulle være villige til at smadre klubbens nuværende transferrekord for at skrive kontrakt med Dominic Solanke. 

Ifølge Transfermarkt.com er West Hams dyreste indkøb nogensinde den ivorianske angriber Sébastien Haller, som klubben tilbage i 2019 købte for omkring 375 millioner kroner fra tyske Eintracht Frankfurt.

Dominic Solanke, der har kontrakt med Bournemouth frem til sommeren 2027, er noteret for 14 Premier League-scoringer i denne sæson, og er kun overgået af Erling Haaland og Mohamed Salah med henholdsvis 17 og 15 scoringer.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER