Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Mats Hummels millimeter fra meget overraskende klubskifte

Rutinerede Mats Hummels nærmer sig slutningen på sin karriere, og nu kan han havne på en uventet destination.

Der kan være overraskende nyt på vej omkring rutinerede Mats Hummels. Det ser nemlig ud til, at Mats Hummels er på vej til at slutte sig til Real Mallorca efter sin afgang fra Borussia Dortmund. 

Ifølge agenten Timo Boll, der er blevet hyret til at hjælpe med forhandlingerne, mangler Hummels kun at aftale de sidste detaljer, før han kan kalde sig Mallorca-spiller.

Nyheden kommer efter bekræftelsen af, at den erfarne midterforsvarer, der fylder 36 år ved årets udgang, forlader Borussia Dortmund denne måned. Ifølge Mallorca Zeitung vil Hummels sandsynligvis skulle acceptere en lønnedgang for at sikre et skifte til Mallorca. Men med et hus allerede på den spanske ø, kan dette skifte passe godt til hans ønske om en mere rolig tilværelse på dette tidspunkt i karrieren.

Mallorca sluttede på en 15. plads i La Liga i sæsonen 2023-24, men de vil konkurrere i den kommende Supercopa de España som følge af deres imponerende præstation i Copa del Rey, hvor de nåede finalen. Klubben blev nedrykket i 2020, men vendte tilbage til den bedste række i 2021.

"Det er kun et spørgsmål om detaljer," udtaler Boll til Mallorca Zeitung. “Da hverken Hummels eller hans far taler spansk, kontaktede de mig. Vi var også involveret i den mislykkede transfer af John Brooks i 2022. For Hummels handler det ikke om penge. Han ønsker blot at leve i fred.”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER