Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Mandagens internationale rygter

Bayern München jagter portugisisk stjerne, Lyon vil have tidligere Superliga-spiller, og ung forsvarsspiller foretrækker at skifte til Real Madrid.

Bayern München er interesseret i at hente den 29-årige portugiser Bernardo Silva, der har to år tilbage af sin kontrakt med Manchester City og en frikøbsklausul på 435 mio. kroner. (Star)

Borussia Dortmund er meget tæt på at indgå en mundtlig aftale med den 33-årige tyske midtbanespiller Pascal Gross, der har et år tilbage af sin kontrakt med Brighton. (Sky Sport)

Lilles 18-årige forsvarsspiller Leny Yoro ønsker at skifte til Real Madrid, men Manchester United og Liverpool er også interesseret i ham. (Marca)

AC Milan blander sig i kapløbet om Evertons angriber Dominic Calvert-Lewin, nu hvor de forsøger at finde en erstatning for Olivier Giroud. (Mail)

Lyon er inde i kampen om at købe den 19-årige gambianske kantspiller Yankuba Minteh fra Newcastle, der tidligere har spillet for OB. (Fabrizio Romano)

Minteh har angiveligt allerede aftalt personlige vilkår med en af de mange klubber, der har udtrykt interesse i at købe ham. (Chronicle)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER