Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Mandagens engelske rygter

Kamp om Xavi Simons. Yoro til Liverpool. Maatsen til Aston Villa. Her får du mandagens engelske rygter.

Manchester United, Arsenal, Manchester City og Bayern München har alle udtrykt interesse for den 21-årige Paris St-Germain-angriber Xavi Simons. (L'Equipe)

Liverpool har fået et tilbud på 50 millioner euro på Lilles franske forsvarsspiller Leny Yoro afvist. (Mundo Deportivo)

Everton ser Hull Citys engelske forsvarsspiller Jacob Greaves som en mulig erstatning for deres engelske midterforsvarer Jarrad Branthwaite. (Hull Daily Mail)

Aston Villa holder øje med Leicesters nigerianske angriber Kelechi Iheanacho - han forbereder sig på at forlade Leicester denne sommer på en fri transfer. (Football Insider)

Aston Villa er også i daglig kontakt med Chelsea om et skifte til deres 22-årige back Ian Maatsen, som er en del af Hollands trup ved EM 2024. (Football Insider)

Ipswich, Southampton, Leicester og Leeds er blandt de klubber, der er interesserede i at hente den 26-årige Wales- og Tottenham-forsvarer Joe Rodon. (Fodbold.London)

Tottenham er blandt de klubber, der har haft indledende forhandlinger om at købe Italien og Bolognas forsvarsspiller Riccardo Calafiori. (CaughtOffside)

Aston Villas fulde fokus er fortsat på at afslutte en bytteaftale med Juventus, der involverer den brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz og den belgiske midtbanespiller Amadou Onana. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER