Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Mandagens engelske rygter

Broja til Everton. Foden får lønforhøjelse. Lehmann tvivler på Arteta. Her kommer mandagens engelske rygter.

Everton er i forhandlinger om at købe den albanske angriber Armando Broja fra Chelsea til en pris på 30 millioner pund. (Ben Jacobs)

Arsenal skal bruge 50 millioner pund på at hente den 26-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz fra Aston Villa. (Mirror)

Manchester City er klar til at gøre den engelske midtbanespiller Phil Foden til den bedst betalte britiske spiller i historien ved at hæve hans løn til £375.000 om ugen. (Sun)

Arsenal og Manchester United er fortsat interesserede i Bolognas 23-årige hollandske angriber Joshua Zirkzee, som også er ønsket af AC Milan. (Sky Sports)

Den tidligere Arsenal-målmand Jens Lehmann siger, at han er usikker på, om den nuværende træner - Mikel Arteta - er den rette mand til at lede klubben. (Telegraph)

Wrexhams medejer Rob McElhenney har ikke opgivet håbet om, at den tidligere Wales- og Real Madrid-angriber Gareth Bale skal skrive under med League One-klubben. (Mirror)

Wrexham er også i forhandlinger med den engelske målmand Arthur Okonkwo om en permanent aftale efter hans exit fra Arsenal. (Talksport)

Newcastle ønsker at hente endnu en angriber til sommer. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER