Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Manchester City pønser på at sælge Jack Grealish, United-ejer skulle flirte med tysk træner, og Premier League-topholdene kigger på back i Wolves. Her er mandagens engelske rygter.

Wolves forbereder sig på en eventuel afsked med deres 31-årige førstekeeper Jose Sa. De har kig på reservekeeperne hos både Liverpool og Arsenal i form af Aaron Ramsdale og Caoimhin Kelleher, som begge er 25 år. Sunderlands 23-årige målmand Anthony Patterson er også et emne. (Sun)

Manchester City er villige til at lytte til tilbud på deres 28-årige kantspiller Jack Grealish til sommer. Den vævre englænder har ikke haft sin bedste sæson i City-trøjen. (Football Insider)

Både Arsenal, Liverpool og Manchester United er iblandt de klubber, som har udvist interesse i Real Madrids 28-årige franske venstreback Ferland Mendy. (L’Equipe)

Manchester United-ejeren Sir Jim Ratcliffe skulle have kontaktet Bayern München-cheftræneren Thomas Tuchel for at høre, om han kan se sig selv i United-projektet, hvis klubben skulle skille sig af med Erik ten Hag. (Georg Holzner)

Manchester City kommer til at få kamp fra mesterskabskonkurrenterne Arsenal og Liverpool omkring den 22-årige algeriske venstreback Rayan Ait-Nouri fra Wolves. (Mirror)

Både Newcastle og Manchester United skulle overveje at gå efter Juventus’ 29-årige franske midtbanespiller Adrien Rabiot, hvis han ikke vælger at forlænge med Torino-storklubben. (Calciomercato)

Leeds vil sandsynligvis acceptere tilbud i omegnen af 260 millioner kroner for deres 20-årige italienske kantspiller Wilfried Gnonto, som der er interesse for fra flere Premier League-klubber. (Football Insider)

Newcastle er ved at klargøre et bud på Juventus’ 19-årige spanske forsvarsspiller Dean Huijsen, som aktuelt er udlejet til AS Roma. Buddet skulle være på omkring 216 millioner kroner. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER