Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Manchester United vil smadre konkurrenterne med kæmpe bud

Prisen på ham stiger for hver dag der går.

Manchester United vil rykke fra konkurrenterne ved at spille med de økonomiske muskler i kampen om Riccardo Calafiori fra Bologna. 

Det melder det spanske medie Fichajes.


Riccardo Calafiori og Bologna ser ud til at blive en af EM-slutrundens helt store vindere. Interessen i den italienske midterforsvarer er nemlig eksploderet på få dage. 

Ved EM-slurundens begyndelse lød der rygter om, at særligt Liverpool var interesseret i italieneren, der ifølge det lokale Bologna-medie, Corriere di Bologna, havde en købspris på 188 millioner kroner.


22-årige Riccardo Calafiori har dog vist sig positivt frem til EM-slutrunden i Tyskland, hvilket betød øget interesse, som ifølge Corriere di Bologna fik Liverpool til at reagere og skynde på Bologna i forhandlingerne. 

Det ser dog ud til, at Liverpool må finde en anden og noget større pengepung frem, hvis de skal have fat i Calafiori. 

Først kunne mediet Tutto Juve fortælle at Tottenham nu var klar til at smide 300 millioner kroner mod Bologna, men Manchester United er klar til at sætte alle konkurrenterne til vægs med et bud på hele 441 millioner kroner. 

Prisen på Riccardo Calafiori er altså langt mere end fordoblet på få dage, og derfor bliver det spændende at se, om prisen bliver ved med at stige på den unge midterforsvarer, og hvilken klub, der i sidste ende lykkes med at skrive kontrakt med italieneren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER