Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: FA Cup
FT
1 - 2
(0 - 2)
Manchester C
Manchester U
J. Doku (87)
A. Ferreyra (30), K. Mainoo (39)
Michael Ehrhorn

Manchester United vil give 600 millioner for forsvarer: ALT for lidt

Manchester United drømmer om at styrke defensiven med Jarrad Branthwaite, men de skal formentlig dykke dybere ned i pengetanken.

Manchester United er angiveligt parat til at tilbyde 600 millioner for Evertons stjernespiller Jarrad Branthwaite denne sommer. The Toffees vurderer dog den talentfulde forsvarer til hele 800 millioner kroner, det skriver Daily Star.

Uniteds medejer, Sir Jim Ratcliffe, kan ende med at afblæse handlen. Ratcliffe, som også er chef for INEOS, har gennemgået klubbens seneste transferaktiviteter og konkluderet, at de flere gange har betalt alt for meget for spillere. Han ønsker derfor ikke at gentage disse fejltagelser ved at overbetale for den unge forsvarsspiller.

Jarrad Branthwaite har imponeret i Evertons forsvar og er blevet et varmt navn på transfermarkedet. Den unge englænder, der har vist sig som en pålidelig og talentfuld forsvarsspiller, har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere storklubber. Evertons prissætning afspejler deres vurdering af hans potentiale og betydning for holdet.

Ratcliffes skepsis over for at betale en overpris kommer efter en række dyre indkøb, der ikke har levet op til forventningerne. Manchester United har i de senere år brugt store summer på spillere, som ikke har leveret den ønskede værdi på banen, og dette har ført til en mere forsigtig tilgang til transfers.

Det er derfor særdeles usikkert, om man vil efterkomme Evertons krav på 800 millioner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER