Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Manchester United ser ud til at miste stortalent

Facundo Pellistri kan meget vel være fortid på Old Trafford, da Flamengo presser på for et skifte.

Flamengo er angiveligt interesserede i at hente Manchester Uniteds Facundo Pellistri denne sommer, da wing-talentet ikke indgår i Erik ten Hags planer.

Den uruguayanske kant kom frem under Ole Gunnar Solskjær, hvor han ofte blev brugt som indskifter. Men efter Ten Hags ankomst er Pellistri blevet marginaliseret og blev sendt på lån til Granada, hvor han imponerede.

Ifølge den uruguayanske journalist Sebas Giovanelli er den brasilianske Serie A-klub Flamengo opsatte på at forstærke deres angreb med den 22-årige Pellistri. Dog er der ikke offentliggjort flere detaljer om den potentielle aftale.

Manchester United købte Pellistri fra den uruguayanske klub Penarol i 2020 for en sum på cirka 70 millioner kroner. Men han har aldrig opnået en fast plads i Uniteds trup, og hans betydning er yderligere faldet under Ten Hag. United vil derfor se på muligheden for at sælge Pellistri, hvis kontrakt udløber i 2025.

Den hurtige kantspiller er i øjeblikket en del af Marcelo Bielsas uruguayanske trup til Copa America, og han vil sandsynligvis først træffe en beslutning om sin fremtid efter turneringens afslutning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER