Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nico Gam

Lørdagens engelske rygter

Arsenal jagter spansk stjerneskud, alt imens Chelsea har mundtlig aftale på plads med et af de varmeste PL-navne

Arsenal er villig til at acceptere et bud på £30 mio. for den 23-årige engelske midtbanespiller Emile Smith Rowe denne sommer. (Football Insider)

Den engelske fløjspiller Reiss Nelson, 24, har meddelt Arsenal, at han ønsker at vurdere sine muligheder for et potentielt skifte væk fra klubben. (Athletic - subscription required))

Chelsea har fået tilladelse af Aston Villa til at diskutere personlige vilkår med den 20-årige colombianske angriber Jhon Duran. (Telegraph - subscription required)

The Blues er dog usikre på, om de vil gå videre med en handel med Duran. (Guardian)

Villa har også forhørt sig hos Chelsea om den 22-årige hollandske venstreback Ian Maatsen, som tilbragte sidste sæson på lån hos Borussia Dortmund. (Sky Sports)

Manchester United er parat til at forfølge andre defensive mål, hvis Everton ikke er villig til at forhandle om en aftale for den 21-årige engelske midterforsvarer Jarrad Branthwaite. (ESPN)

Chelsea har mundtligt aftalt vilkårene med Crystal Palaces franske U21-fløjspiller Michael Olise, 22, og de er klar til at betale over oddsene for at få en aftale i hus. (Teamtalk)

Arsenal jagter Athletic Bilbaos og Spaniens fløjspiller Nico Williams, 21, som har en frikøbsklausul på 50 millioner euro (42,2 millioner pund). (Football London)

Brighton er klar til at ansætte Fabian Hurzeler som deres nye manager efter at være blevet enige med tyske St Pauli om en kompensation. (Fabrizio Romano)

Manchester City vil ikke modtage nogen tilbud på den 24-årige argentinske angriber Julian Alvarez denne sommer. (Football Insider)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER