Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Ny Liverpool-manager: Nu sætter Arne Slot de første ord på skiftet

Arne Slot var meget glad i Feyenoord, man han kunne ikke lade muligheden gå, da Liverpool kom på banen.

Liverpools manager hedder ikke længere Jürgen Klopp. Han er stoppet efter en fornem tid på Anfield, og den nye mand i spidsen er ny Arne Slot, der kommer til fra Feyenoord.

Her har Arne Slot haft kæmpestor succes, så det har ikke været nogen let beslutning. Det fortæller han nu selv, men nogle gange skal man springe ud i nye eventyr:

"Det er bestemt ikke en nem beslutning at lukke døren bag sig i en klub, hvor man har oplevet så mange vidunderlige øjeblikke, og hvor man har arbejdet succesfuldt sammen med så mange vidunderlige mennesker. Men som sportsmand er det svært at ignorere muligheden for at blive manager i Premier League i en af verdens største klubber," siger Arne Slot til Feyenoords hjemmeside og fortsætter:

"Da jeg startede i Rotterdam i sommeren 2021, var jeg overbevist om, at det var muligt at opnå succes i denne vidunderlige klub. Det faktum, at vi har nået en europæisk finale på tre år og vundet flere titler, gør mig mere end stolt."

Arne Slot takker desuden Feyenoord for at være særdeles professionelle og hjælpsomme i forhold til at få Liverpool-skiftet til at ske.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER