Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Liverpool må kæmpe med storklubber: Jagter midtbane-wonderkid

IFK Göteborg-stortalentet Malick Junior Yalcouye er i Liverpools søgelys, men The Reds kan forvente at få konkurrence fra storklubber som Brentford og Ajax.

Liverpool er klar til at gå den nye sæson i møde uden Jürgen Klopp ved roret. 

Ifølge Caught Offside-kilder med kendskab til Liverpools transferambitioner kigger De Røde på IFK Göteborgs 18-årige stortalent, Malick Junior Yalcouye. 

Yalcouye har en robust og kompakt fysik og kan skubbe sin direkte modspiller væk med lethed, er stærk taktisk, tager initiativ med og uden bold, besidder spille-IQ med og uden kuglen ved fødderne og er god til at vende med bolden og kan sætte sin direkte modstander legende let. Læg dertil også en god teknik og et fornuftigt touch på bolden.

Yalcouye bruges som oprydder og dybdeliggende playmaker for det svenske storhold.

Brentford og andre Premier League-klubber menes også at have set nogle af den ivorianske midtbanespillers kampe, som har spillet 9 gange i denne sæson for de svenske giganter.

Ajax, PSV Eindhoven og Gent er tilsyneladende også klar til at konkurrere med Liverpool og Brentford om at hente den unge spiller.

Med masser af tid før der skal træffes en beslutning på den ene eller anden måde, kan alle de interesserede parter fortsætte med at lægge øret til jorden for at få opdateringer om Yalcouyes præstationer.

Ivorianeren kan hentes for en pris på mellem 60 og 75 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER