Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Lionel Messi runder stor milepæl - Gør det bedre end Ronaldo

Lionel Messi har rundet en flot milepæl, da han har scoret sit ligamål nummer 500 på færre kampe, end Cristiano Ronaldo gjorde det.

Lørdag spillede Inter Miami mod Orlando City i MLS, og det blev en nem dag på kontoret for dem, da det blev til en knusende sikker sejr på 5-0.

To af målene blev scoret af Lionel Messi, og det gjorde han på fem minutter i anden halvleg, og han rundede samtidig en flot milepæl, da han scorede dem.

Han har nemlig nu scoret 500 ligamål i sin karriere, og han har kun brugt 587 ligakampe på det. Langt størstedelen af målene, helt præcist 474, blev scoret i La Liga, da Messi spillede for Barcelona.

Det er lidt mere end et år siden, at Messis evige rival Cristiano Ronaldo også scorede sit ligamål nummer 500, men han brugte dog 654 kampe til det, så Messi har altså brugt markant færre kampe til den flotte bedrift.