Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Kæmpe PL-handel på plads: Chelsea får ønskespiller

Chelsea FC skriver med Michael Olise, som man længe har haft et rigtig godt øje til.

Chelsea FC er ifølge rapporter tæt på at sikre sig den talentfulde kantspiller Michael Olise, efter at have nået enighed om personlige vilkår med den unge stjerne. 

Klubben håber at færdiggøre handlen hurtigt for at undgå konkurrence fra rivalerne, der også har et godt øje til Olise.

Ifølge TEAMtalk har Michael Olise nu givet sit mundtlige tilsagn til Chelseas foreslåede vilkår. Selvom han stadig er åben for tilbud fra andre interesserede klubber, virker Chelseas tilbud særligt tillokkende for ham, og The Blues er optimistiske med hensyn til at få handlen i hus, især da Manchester United muligvis ikke har økonomiske midler til at matche hans frikøbsklausul på 525 millioner kroner.

Chelsea planlægger at betale en betydelig upfront-betaling kombineret med strukturerede afdrag over flere år, hvilket vil bringe den endelige pris op over 600 millioner. Klubben er allerede i kontakt med Crystal Palace og er ivrige efter at afslutte handlen hurtigt, da både Newcastle United og Bayern München også har vist interesse for Olise.

En af de faktorer, der kan lette Olises overgang til Chelseas trup, er hans eksisterende forhold til flere af førsteholdsspillerne. Desuden er hans bror en del af Chelseas akademi og har for nylig underskrevet en kontraktforlængelse på Cobham, hvilket sikrer hans fremtid i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER