Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Juventus-stjerne kan ende i Manchester United i spektakulær byttehandel

Juventus vil så gerne lande en aftale med Mason Greenwood, at man er klar til at sende Federico Chiesa den anden vej.

Juventus er angiveligt klar til at tage drastiske skridt for at sikre sig Mason Greenwood fra Manchester United denne sommer. 

Ifølge meldinger fra La Gazzetta dello Sport overvejer den italienske storklub at inkludere Federico Chiesa i en potentiel handel for den tidligere engelske landsholdsspiller.

Greenwood, der imponerede under sit lejeophold hos Getafe i sidste sæson med fem mål og en assist, vandt prisen som Årets Spiller for 2023-24. Han tiltrækker sig nu interesse fra flere klubber, herunder Juventus og Lazio, da hans tid på Old Trafford ser ud til at være ved vejs ende.

Juventus er dog ikke villige til at betale de godt 400 millioner kroner, som Manchester United kræver for Greenwood. Derfor kan Chiesa, som er en særdeles attraktiv spiller på transfermarkedet, blive en del af aftalen. Hans kontrakt med Juventus udløber i 2025, hvilket gør ham til en værdifuld byttehandel, selvom hans fremtid først vil blive afgjort efter EM 2024.

Journalist Fabrizio Romano har givet en opdatering om Chiesas situation i Juventus, og selvom han potentielt kan blive en del af en Greenwood-handel, er intet afgjort endnu. "Juventus og Federico Chiesas agent Ramadani har allerede besluttet at mødes efter EM for at afgøre hans fremtid," lyder det fra Romano. 

“Der er ingen forhandlinger om en ny kontrakt på nuværende tidspunkt, og Juventus er stadig åbne for forslag, men Chiesas beslutning vil komme efter EM 2024. Fuld fokus på banen.”
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER