Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Frankrig: Coupe de France
FT
1 - 2
(0 - 2)
Lyon
Paris SG
J. O´Brien (55)
O. Dembélé (22), F. Ruiz (34)
Michael Ehrhorn

Jude Bellingham reagerer på massive Real Madrid-rygter: Har ondt af ham

Kylian Mbappe er tæt på et skifte til Real Madrid, og den intense dækning af det gør indtryk på Real Madrid-stjernen Jude Bellingham.

Jude Bellingham udtrykker nu sin forståelse for Kylian Mbappe, der står midt i orkanens øje med intense spekulationer om et potentielt skifte til Real Madrid.

Den franske landsholdsstjerne har bekræftet, at han forlader PSG gratis denne sommer, og forventningen er, at den 25-årige hurtigløber vil tage imod en ny udfordring i Spanien, når hans lukrative kontrakt i hjemlandet udløber.

Mbappe har længe været udset som en potentiel 'Galactico' på Santiago Bernabeu, men han har endnu ikke afsløret sine fremtidsplaner. Da han blev spurgt om, hvornår hans næste skridt vil blive offentliggjort, svarede han: 

"Der er en tid til alting. Jeg annoncerer min næste klub i god tid. Vi er kun få dage væk, så der er ingen problemer. Før EM? Det ved jeg ikke, der er stadig nogle trin tilbage." - Goal.com

Jude Bellingham, der allerede har sikret sin egen transfer til Madrid og scoret 23 mål i sin debutsæson, har fortalt beIN Sports, da han blev spurgt om muligheden for at spille sammen med Mbappe næste sæson: 

"Jeg vælger ikke holdet, og jeg laver bestemt ikke transfers, men Kylian Mbappe, hvilken spiller! Hvem ville ikke gerne spille med en så god spiller som ham? Jeg vil ikke lægge yderligere pres på situationen, jeg ved, det er svært for ham, når alle altid taler om ham, men ja, det ville være virkelig rart."

Mbappe forlader PSG som klubbens all-time topscorer med 256 mål og kan blive en del af en frygtindgydende offensiv i Madrid, der også tæller navne som Vinicius Junior, Rodrygo og Endrick.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER