Fodbold nyheder

Milan-træner på vej til Premier League?

Af Stefan Lindahl

Ifølge italiensk medie er AC Milans træner blevet tilbudt et job i Premier League af sin agent.

Italienske Gazzetta dello Sport meddeler i dag, at AC Milans træner Gennaro Gattuso og hans agent, Jorge Mendes, under en middag i Milano har diskuteret italienerens fremtid. Efter sigende blev et job i Premier League nævnt.

Ifølge avisen er det Premier League-klubben Newcastle United, som er i overvejelserne. Angiveligt er der problemer i forholdet mellem Newcastle og klubbens nuværende manager Rafael Benitez. Parterne forsøger at blive enige om en ny kontrakt, men efter sigende er forhandlingerne pt. strandet. Manageren har kontraktudløb til sommer i den nordengelske klub.

Gattuso, som er et klub-ikon i Milan, har kontrakt med milaneserne indtil sommeren 2021. Hans fremtid er før blevet diskuteret, og rapporter fra Italien har tidligere meddelt, at klubbens bestyrelse og Gattuso ikke altid er lige gode venner.

Gattuso har som Milan-træner hentet 130 point i 76 kampe, og har derfor et snit på 1,71 point pr. kamp. Da han overtog roret i sidste sæson, sikrede han holdet deltagelse i Europa League. I denne sæson ligger milaneserne varmt i svinget til Champions League-kvalifikation qua sin nuværende fjerdeplads i Serie A.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik